Mikor van a tábor?

A tábor 2019. június 24-tól 28-ig tart.

 

Hogyan tudom befizetni a tábor ellenértékét?

A sikeres regisztráció feltétele a jelentkezési lap beküldése és a tábor ellenértékének befizetése. A nagy számú jelentkezésre való tekintettel kérjük, hogy befizetést csak a szervezők által megküldött e-mail  alapján indítsanak! A szervezők e-mail üzenetben értesítik a soron következő jelentkezési lapot beküldőket. A befizetéshez szükséges adatok a szervezők e-mail üzenetében találhatóak. A be nem fizetett jelentkezéseket a szervezők az e-mail kiküldésétől számított 3 munkanap után törölnek a rendszerből - tekintettel a nagy számú jelentkezésekre. Megértésüket köszönjük!

A tábor ellenértéke:
Befizetés 2018. december 31-ig:                85.500.-
Befizetés 2019. január 1-től:                        95.500.-

 

Hánytól hányig vannak a napi edzések?

A tábor minden nap 8:00-kor nyitja kapuit. Az edzések 9:00-től kezdődnek és 16:30-ig tartanak. Kapuzárás 18:00-kor.

 

Szükség van külön biztosítást kötni a tábor idejére?

A tábor ellenértéke magában foglalja a biztosítást is, mely a résztvevők táborban történő balesete esetén a szükséges ellátást is biztosítja. Ezen felül az egyéni igényeknek megfelelően ajánljuk a biztosítást.

 

A táborban van lehetőség szállásra is?

A tábor napközis tábor, ezét az ár nem tartalmazza sem a szállást, sem a reggeli illetve esti étkezést.
Szükség esetén a táborozók szállása megoldható. Ezzel kapcsolatos részletek és információ hamarosan!
Családtagok, vendégek részére a környék szállásait ajánljuk. Ezzel kapcsolatos segítség Dabas város honlapján található.

 

Hol zajlanak az edzések?

Az edzések az FC Dabas SE új Utánpótlásközpontjához tartozó, közvetlen környezetében található sportpályák területén zajlanak.

 

Füves vagy műfüves a sportpálya?

Az egyesület által működtetett 2 nagyméretű füves és 1 nagyméretű műfüves sportpálya áll a táborozók rendelkezésére. A pályabeosztásról az FCBarcelona edzői és a magyar segédedzők gondoskodnak.

 

Hogyan történik a csapatok kialakítása?

A tábor legelején a résztvevőket korosztályuk szerinti csoportokra osztjuk, majd ezt követően az edzők megítélése alapján a játékosok készségei és képességei szerint újrarendeződnek a csoportok.

 

Mi az edzők-játékosok aránya?

12 fős csapatonként egy magyar segédedző, és 2-3 csapatonként egy FCBarcelona edző, illetve egy tolmács-edző gondoskodik az edzések professzionális vezényléséről. Minden csapat munkáját egy felügyelő-segítő támogatja.

 

Milyen nyelven beszélnek az edzők?

Az FCBarcelona edzői angolul, spanyolul és katalánul beszélnek. A hét folyamán tolmácsok segítik a gyerekeket és az edzőket a kommunikációban.

 

Milyen események várhatóak a tábor hetében?

A tábor minden napján edzések, fizikai-erőnléti és készségfejlesztő gyakorlatok, valamint elméleti oktatás is zajlik. A tábor utolsó napján egy záró rendezvény keretein belül érmek és diplomák átadása, valamint sport és egyéb műsorok kerülnek megrendezésre.

 

Hol és milyen ételeket kapnak a táborozók?

A gyermekek étkeztetése (ebéd) a tábor területén zajlik. Naponta tízórait, háromfogásos ebédet, és uzsonnát is kapnak a táborozók.

 

Engedélyezett a szülők, kísérők jelenléte a táborban?

Regisztráció után a szülők és kísérők számára a tábor látogatása az FCBarcelona edzőinek kérésére csak szigorú szabályok szerint engedélyezett.

 

Van lehetőség harapnivaló vásárlására?

A tábor látogatói számára kialakított területen lehetőség lesz helyszíni étel-italvásárlásra.

 

Mobiltelefonok használata lehetséges a tábor alatt?

Csak szünetekben lehetséges a telefonok használata. A táborozók mobiltelefonjaikat és értékeiket az Utánpótlásközpont információs pultjánál kell, hogy hagyják, ám az értékekért a tábor szervezői nem vállalnak felelősséget!

 

Hogyan érhető el az FCB Camp Dabas?

A szervezők elérhetőségei megtalálhatóak a weboldal kapcsolat menüpontja alatt.

 

Mikor tudható, hogy sikeres a jelentkezés?

Ha a táborozó maradéktalanul kitöltötte a jelentkezési lapot és sikeresen elküldte, valamint a jelentkezési lap kitöltésétől számított 3 munkanapon belül átutalta a tábor ellenértékét, a szervezők visszaigazoló e-mailt küldenek, mely igazolja a sikeres regisztrációt és biztosítja a gyermek táborban való részvételét.

 

Melyek a tiltott eszközök a tábor területén?

Minden nemű alkoholt, drogot, dohányterméket, fegyvert és éles, szúrós eszközt tilos a tábor területére behozni.

 

Hogyan kezelik egy táborozó esetleges illetlen viselkedését, rosszalkodását?

Minden résztvevő köteles betartani a helyszín házirendjét, elfogadni az oktatók irányítását a tábor ideje alatt, s ennek megszegéséből eredő károkat a szülő/gondviselő vállalja magára. A szervező kizárhatja a résztvevő gyermeket a tábor hátralévő idejéből, ha a gyermek a házirendet súlyosan megszegi vagy a gyermek nem rendeltetésszerűen használja a rendelkezésére bocsátott eszközöket, illetve ha a gyermek a társaival, a szervezővel vagy annak alkalmazottaival durván viselkedik, alkohol vagy drog befolyása alatt áll, illetve fenyegető, sértő vagy más, elfogadhatatlan viselkedést tanúsít.

 

Milyen kvalifikációkkal rendelkeznek az edzők?

UFA rendszerű, nemzetközi edzői A, B vagy C képesítés és/vagy TF szakedzői diplomával.

 

Valami közbejött, lemondhatom a tábort?

A tábor szervezői lemondásként kizárólag írásos értesítést fogadnak el. Ez lehet e-mailen keresztül az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldve, vagy postai küldemény útján (tértivevényes levél).

a)    Ha az eljuttatott írásbeli lemondás legalább 30 nappal megelőzi a Tábor kezdetét, úgy a már megfizetett összegből a Szervező 15.900 Ft-ot a felmerülő kiadások fedezetére levon és az így keletkező különbözetet utalja vissza a befizető személynek.

b)   Ha az eljuttatott írásbeli lemondást a Tábor kezdete előtti 30 napon belül kézbesítik, akkor a Tábor teljes ellenértéke megilleti a Szervezőt.

c)    A Szervező fenntartja a jogot, hogy a Tábor programját részben vagy egészben megváltoztassa, vagy (kevés jelentkező vagy egyéb, előre nem látható okok miatt) lemondja. Ebben az esetben a meghiúsult táborra a Szülő által már megfizetett összeget a Szervező haladéktalanul visszafizeti, egyéb követelést Szülő nem támaszthat.

d)    Amennyiben a résztvevő gyermek – hitelesen igazolt – betegsége miatt nem tudja megkezdeni a táborozást, úgy a Szervező 31.800 Ft összeget számol fel a felmerülő kiadások fedezetére, s a különbözetet visszautalja a befizető személynek.

 

Mi történik, ha gyermekem a tábor előtt, vagy a tábor ideje alatt megbetegszik?

Ha a résztvevő gyermek – hitelesen igazolt – betegsége miatt nem tudja megkezdeni a táborozást, úgy a Szervező 31.800 Ft összeget számol fel a felmerülő kiadások fedezetére, s a különbözetet visszautalja a befizető személynek.

Amennyiben a tábor ideje alatt a gyermek megbetegszik, abban az esetben a gyermek tábori felügyeletét ellátó személy haladéktalanul értesíti a szülőt, a szülő pedig köteles a gyermek hazaszállításáról haladéktalanul gondoskodni. A gyermek a táborba - annak teljes gyógyulásáig, melyet orvos igazol - nem vihető vissza.

 

Gyermekem megsérül a táborban. Mi a teendő?

A futballedzések és a játékok potenciálisan veszélyes tevékenységnek minősülnek, melyet a szülő és a résztvevő gyermek a jelentkezési lap részét képező Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) elfogadásával tudomásul vesz, és önként vállalják az ezzel járó összes kockázatot, beleértve, de nem kizárólagosan az eséseket, a többi résztvevővel történő esetleges összeütközéseket, a játék során előforduló baleseteket, időjárási körülményeket (meleg, esős, hűvös idő), ezeket mind megértették és tudomásul vették.

Az ÁFSZ alapján a szülő és a résztvevő gyermek továbbá azt is tudomásul veszik, hogy az FC Dabas SE teljes körű balesetbiztosítást köt a táborban résztvevő gyermekek részére, amely fedezi a tábor ideje alatt bekövetkező sérülések, balesetek költségét és a tábor ideje alatt gondoskodik helyszíni orvosi felügyeletről. 

A szülő és a résztvevő gyermek tudomásul veszik, hogy a tábor ideje alatt bekövetkező bármilyen sérülés esetén a táborozó számára a szervező a helyet fenntartja, a sérülés figyelembevételével a további részvételi lehetőséget biztosítja, s a Tábor ellenértéke nem kerül visszafizetésre.

További információ megtalálható a jelentkezési lap részét képező Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) dokumentum 10-es pontjában.

 

Az oldalon szereplő információk felhasználása csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3