A BARÇA Academy Camp Dabas labdarúgó tábor 2019-ben is megrendezésre kerül Magyarországon, Dabason. A helyszínt az FC Dabas SE modern Utánpótlásközpontja biztosítja 2 nagyméretű füves és 1 nagyméretű műfüves pályán.

 

Dabas a Gödöllői dombvidék déli nyúlványai és az Alföld találkozási pontjain terül el. A város Budapesttől és Kecskeméttől is félórányi autózásra, mintegy 40 km-re, az ország földrajzi középpontjától - Pusztavacstól - 20 km-re található. Közúton az 5-ös számú főúton, illetve az M5-ös autópályán, vasúton a Budapest-Lajosmizse-Kecskemét vonalon érhető el.

Dabas a Dél-Pest megyei térség egykori járási székhelye, jelenleg is kistérségi regionális központ, vonzáskörzetének lakosságszáma több mint 50.000 fő. A térségbe 12 település tartozik, ezek 1996-ban létrehozták területfejlesztési önkormányzati társulásukat, az Ország Közepe Önkormányzati Társulást, így igyekeznek egységesen fellépni érdekeik védelmében.

 

BARÇA Academy Camp Dabas helyszíne az új Utánpótlásközpont Dabas-Sáriban. A közel 1000 m2 alapterületű épületben fogadótér, hat öltöző, vizesblokkok, orvosi szoba és előadótermek állnak majd a táborozók rendelkezésére.

A korszerű épület melegvíz ellátását napkollektorok biztosítják, melyek az áramellátásba is besegítenek. Télen a fűtést faelgázosító kazánok biztosítják.

 

 

A TÁBOR CÍME


 

Utánpótlásközpont

2371 Dabas

Tabáni út 59.

 

Az oldalon szereplő információk felhasználása csak az üzemeltető engedélyével lehetséges!

София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3